Het zal geen gemakkelijke klus worden om je ex terug te krijgen, laat dat duidelijk zijn. Wat je wel kan doen is stap voor stap nagaan als je met je ex toch nog verder wil gaan. Eerst ga je alles moeten laten rusten en dan vervolgens kan je erover praten. De eerste stap die je kan doen is rust nemen en even weg gaan.

Het maakt niet ui waar je naar toe gaat maar blijf niet zielig en alleen in je appartement kijken naar de foto’s van je ex. Dat werkt niet stimulerend en het verdriet zal des te groter worden.

Mijn ex terug door middel van positief blijven

Een relatie die stuk is gegaan is in veel gevallen moeilijker te lijmen vooral als je met stampende ruzie uit elkaar bent gegaan. Het kan helpen om eerst je af te zonderen zonder dat je de hele tijd aan je ex denkt. Na een tijdje krijg je misschien signalen als je ex je mist. Van het moment dat je die signalen ontvangt dan is een kwestie van dagen dat je ex terug bij je op de stoep staat.

Mocht dat gebeuren wil dan niet ineens zeggen dat je ex terug met je wilt maar dat ze het overweegt. In die fase is het dan ook van optimaal belang dat je rustig en jezelf blijft. Wees hier niet dom om meteen te gaan schelden en meteen alle schuld op je ex te steken.

Je ex gaat dan denken dat ze niet meer welkom is bij je thuis of dat je nog steeds boos bent. Het zou best kunnen natuurlijk dat je nog frustraties hebt tegenover je ex maar beheers je en doe gewoon normaal. Praat als 2 volwassen mensen rustig misschien met een glaasje wijn.

Mijn ex terug op 2de date

Als na een tijdje je ex is teruggekomen om een gesprek met je te hebben kun je voorstellen als het mooi en warm weer is om een lekkere wandeling te maken in een mooi park. Je kan uiteraard kiezen om naar zee te gaan of naar een andere plek waar je ex immers graag haar tijd doorbrengt.

Dit stimuleert het praten en waarschijnlijk de verzoening. Als je dan beiden besluit om ergens heen te gaan, kun je je ex altijd extra verrassen. Wees charmant en hoffelijk en vergeet geen cadeau mee te brengen om je ex terug te krijgen.

Mijn ex terug winnen voor mezelf

Als je besluit om met je ex te praten kun je dat op verschillende manieren doen. Belangrijk is om te weten dat je ex de nummer één van de wereld is en gedraag je er ook zo na. Immers moet je ex beseffen dat zij alles voor jou is en dat je voor haar door een vuur zou gaan moest het nodig zijn.

Vrouwen hebben graag dat ze heel belangrijk zijn en op een tweede date moet je dat ook laten zien. Wees gul en trakteer je ex op een lekker glaasje champagne, misschien om de verzoening te vieren.

Mijn ex terug, en nu?

Als je ex heeft besloten om terug naar jou te komen dan is het belangrijk dat je alle negatieve punten bijwerkt tot positieve punten.

Doe je dit niet dan loop je de kans dat binnen afzienbare tijd de relatie weer om zeep is. Praat veel met elkaar wat met praten kan je ontzettend veel oplossen.

Drink ’s avonds een goed glas wijn en ga dicht tegen elkaar bij de televisie zitten. Er is niets mooier dan de liefde maar liefde is een werkwoord waar je samen aan moet werken.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex