de-liefde-terugwinnen-van-je-ex

Het stranden van een relatie is nooit prettig. Alhoewel het in sommige situaties juist beter is om een einde aan de relatie te maken. Vooral als beide partijen ongelukkig zijn. Als jouw relatie is geëindigd is het vooral in de beginperiode heel erg belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. Als je te snel de relatie wilt redden kan dit te snel zijn voor de ander.

Ook voor jezelf is het belangrijk eerst een aantal belangrijke dingen op een rijtje te zetten. Hierbij kun je denken aan het opschrijven van minpunten en pluspunten van jouw ex. Ook kun je opschrijven wat jij echt belangrijk vind in een relatie en in het leven. Als bovenstaande punten voor jou duidelijk zijn dan kun je denken is het het waard om jouw ex terug te winnen?

Men zegt weleens liefde overwint alles. Dit is deels waar en deels onwaar. Als jij heel veel van jouw ex houdt maar jullie passen niet bij elkaar dan kan dit vreten aan jullie relatie.

Als jij er zeker van bent dat jij jouw ex terug wilt dan zul je over moeten gaan tot actie, maar wel rustig! Het is heel erg belangrijk dat jij jouw ex de ruimte geeft om tot rust te komen, na te denken en alles te verwerken.

Je kan jouw ex wel laten zien en voelen dat je er alles voor over hebt om hem of haar terug te winnen. Het is hierbij wel belangrijk dat je jezelf niet opdringt maar dit op een tactische en vooral rustige manier aanpakt.

Het is ook van belang om in je achterhoofd te houden dat het kan zijn dat jouw ex niet opnieuw met jou wil beginnen. Dit is een pijnlijke gedachte maar hier zul je wel rekening mee moeten houden. De liefde terugwinnen van jouw ex is moeilijk maar zeker de moeite waard.

Hoe kun je het beste jouw liefde terugwinnen?

Er bestaat helaas geen handleiding met gouden tips die voor iedereen werken. Gelukkig niet zelfs, iedereen is anders, dit kan weleens moeilijk zijn maar als iedereen hetzelfde zou zijn dan zou de wereld er erg saai uitzien. Stap 1 om jouw ex terug te winnen is de ander te laten zien, voelen en duidelijk maken dat je om hem of haar geeft.

Op welke manier je dit het beste kan doen is aan jou. Jij kent jou ex het beste en weet wat hij of zij leuk vind en wat hem of haar raakt. Stap 2 om jouw ex terug te winnen is tijd en rust. Na stap 1 is het belangrijk om hem of haar de tijd te geven erover na te denken. Geef elkaar de ruimte en rust om erover na te denken. Het is natuurlijk wel zo dat je hem of haar niet eindeloos de tijd hoeft te geven, jouw leven gaat immers ook verder.

Het is ook wel belangrijk dat je aangeeft dat je hem of haar terug wilt maar niet eeuwig zult wachten. Stap 3 om jouw liefde terug te winnen is dan ook gelijk de laatste stap. Bij deze stap moeten jij en je ex een keuze maken. Het is goed voor jullie beiden als er duidelijkheid ontstaat. Praat met elkaar op een rustige manier en je zult zien dat jullie hierdoor al een stuk dichter tot elkaar komen.

De liefde terugwinnen is ingewikkeld en compliceert maar als je echt van iemand houdt is het de moeite dubbel en dwars waard. De liefde terugwinnen van jouw ex zal misschien niet heel gemakkelijk gaan maar je zult toch echt moeite moeten doen om de ander te overtuigen van jouw liefde voor hem of haar.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex