Hoe win ik mijn ex terug is een veelgestelde vraag die gebroken koppels zich nog al een afvragen. Het is niet zo eenvoudig als het lijkt omdat de relatie veelal op de klippen is gelopen vanwege een fikse ruzie. Er zijn enkele dingen die kunt doen en er zijn dingen die je echt beter laat. Dat is beter voor jou en beter voor je ex. Als je dingen verkeerd aanpakt kan het zijn dat je ex razend wordt en niets meer met jou te maken wil hebben, en zeg zelf dit wil je nooit meemaken.

Als de relatie gedaan is met je ex moet je dat een tijdje met rust laten. Het kan best zijn dat je nog veel dingen met je ex wilt bespreken maar het allerbeste wat je doet is je ex met rust laten. Mocht het direct uit zijn kan je ex verwachten dat je dadelijk erna een sms gaat sturen, bellen of skypen. Mocht je ex dit verwachten en je doet het niet zal er een grotere kans bestaan dat je ex jou gaat missen en vanzelf wel op de proppen komt. Mocht dat niet zo zijn, geef je ex dan extra tijd om na te denken en alles eens op een rijtje zetten.

Wat je zeker niet mag doen is roddelen over je ex met familie, vrienden en kennissen. Je moet je goed realiseren dat mensen graag sensatie willen en als je allerlei dingen verteld over je ex dan bestaat de kans dat die dingen ook tot bij je ex terechtkomen. Ook al heeft je ex je een rotstreek geleverd, laat je ex in haar waarde. Al je erover wilt praten moet je voor jezelf beslissen wat je wel of niet wil vertellen aan je vriendenkring.

Wek nooit geen medelijden op bij iemand of bij je ex. Niemand wil graag trouwen met iemand die zielig is en vooral je ex niet. Mocht je zielig doen dan bestaat de kans dat je ex het snel zal afbollen en dan is het voorbij met een verzoening.

Vraag niet aan kennissen of aan vrienden om je ex in het oog te houden. Misschien vermoed je al dat je ex een ander heeft en als dat zo mocht zijn dan kan je je daar beter bij neerleggen. Het is onvolwassen en hooguit kinderachtig om je ex in de gaten te houden. Hetzij door iemand anders hetzij door jezelf.

Hoe win ik mijn ex terug? Neem de tijd om na te denken

Neem de tijd om na te denken over jullie relatie. Zet alle negatieve punten eens op papier voor jezelf. Dat mogen gerust jullie negatieve dingen zijn van zowel jezelf als je ex.

Mocht je ondervinden dat je toch fouten hebt gemaakt, denk dan daar eens over en denk na over hoe je die eventuele fouten niet meer kunt maken. Geef ook je fouten toe, wees niet bang want zo alleen kun je het vertrouwen bij je ex opnieuw herstellen.

Hoe win ik mijn ex terug door een kleine transformatie?

Als je net op punt stond voor een verzoening met je ex kan je kiezen voor een kleine transformatie. Ga naar de kapper en kies voor ene nieuwe deftige look en laat zien dat je het echt serieus meent met je ex. Kies een nieuwe look die je ook zelfvertrouwen doet uitstralen en die je als een echte man laat schijnen want vrouwen zijn er gek op. Er is één ding heel belangrijk: geef je fouten toe en wees er niet bang om!

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex