Stel je had een relatie en die is nu uit gegaan. Of het is al een tijdje geleden uit gegaan. Maar je komt erachter dat je je ex toch wel leuk vond. Dan vraag je je af: wilt mijn ex mij terug?

Jij maakte het uit

Je moet één ding goed onthouden: je ex kent je. Dat kan het moeilijker maken om hem terug te krijgen. Je kunt geen indruk meer maken met een goede indruk, want hij kent je allang. Toch zijn er nog wat mogelijkheden. Maar blijf je altijd afvragen: wil mijn ex mij terug? Loop niet het risico dat hij een relatie aangaat die hij helemaal niet wil.

Contact

Je ex voelt zich gekwetst. Jij hebt hem laten weten dat je hem toch niet wil. Dus leg contact en laat hem weten dat je hem wel wilt. Doe dit zo snel mogelijk!

Afspreken

Het beste is om af te spreken. Dat werkt vaak beter dan via de sms, facebook of iets dergelijks. Hij ziet en hoort je weer, wat meer emoties meebrengt. Vertel hem waarom je het uitmaakt en waarom je je nu afvraagt: wil mijn ex mij terug?

Oplossen

De reden dat je het hebt uigemaakt, moet je oplossen. Ga er niet vanuit dat het met de nieuwe relatie wel goed gaat. Dan gaan jullie weer dezelfde fout in. Als je je ergens aan irriteerde, leg dat dan uit. En zorg dat de vlam weer terugkomt!

Vrienden

Blijf altijd vrienden! Als hij nee tegen je zegt, kan hij je uiteindelijk weer gaan missen. Als je nog vrienden bent, is de stap die hij dan moet maken een stuk kleiner dan wanneer je totaal geen contact meer hebt.

Daarbij zorgt een ex in de buurt altijd voor een gespannen sfeer als hij een nieuwe relatie krijgt. En daarbij zijn nieuwe relaties vaak tijdelijk. Zorg ervoor dat je altijd wat doet! Zegt hij nee, blijf dan in ieder geval in contact.

Als je ex het heeft uitgemaakt

Er is een reden dat hij het heeft uitgemaakt. Toch zijn er wel wat mogelijkheden.

Blijft even weg

Als je een paar dagen niet meer met hem praat, dan krijgt je ex de kans om je te missen. Zonder iemand te missen, wil je die ook niet terug. Heb dus geduld!

Weer contact leggen

Contact is belangrijk. Als jouw ex zich afvraagt: wilt mijn ex mij terug? En jij legt totaal geen contact met hem, dan zal hij die vraag met nee gaan beantwoorden. Neem daarom uiteindelijk wel actie! Als je weer contact legt, maak een afspraak.

Je ex kent je, dus hij weet wanneer je je best hebt gedaan om er leuk uit te zien. Zorg dat hij of zij dat ziet! En vraag hem waarom hij het heeft uitgemaakt en vertel hem waarom je hem terug wilt. Als dit duidelijk is, is de kans op een nieuwe relatie groter.

Stop je fouten

Grote kans dat hij het heeft uitgemaakt omdat jij iets gedaan hebt. Zorg dat je dit oplost en laat in nieuwe afspraken zien dat je dit verbeterd hebt. Laat zien dat je een nieuwe relatie wil en er iets voor wil doen.

Vrienden

Want zoals eerder gezegd: zonder contact is er geen nieuwe relatie. En heeft hij een nieuwe relatie en is die toch niet zo sterk, dan gaat deze sneller uit.

Dus onthoud altijd: onderneem actie! Anders kun je je relatie wel gedag zeggen. En vraag je af: wilt mijn ex mij terug?

Quiz!

Op deze link: http://liefdesverdriet.nl/quiz/ kan je 6 simpele vragen invullen en het systeem gaat uitdokteren hoe groot de kans is dat jij terug bij je ex geraakt. Dus vul deze zeker in!

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex