Je wilt je ex terug in je leven? Je kunt hem/haar echt niet uit je hoofd krijgen en je hebt het er moeilijk mee dat hij/zij misschien wel eens een ander kan hebben. Hier drie belangrijke stappen om je ex terug te krijgen, die zeker moet proberen.

Tip 1

De eerste van alle tips om je ex terug te krijgen is jezelf de vraag stellen: “waarom wil ik tips om mijn ex terug te krijgen?”

Wil je echt je echt je ex terug krijgen, of hou je vast aan nostalgie? De mooie momenten mag je koesteren, maar je ex is je ex en daar zal ook een reden voor zijn. Denk eens na over wat er fout liep en vraag je af of de fout nog te herstellen is.

Ga eens na of je die mooie momenten ook niet opnieuw met iemand anders zou kunnen beleven. Is je ex echt de enige persoon waar je je leven mee zou willen delen en waarom?

Tip 2

Het internet staat vol met tips om “ex” terug te krijgen. Je kunt dure cadeaus gaan kopen en jezelf opdringen, maar daar ga je dus nergens mee komen. Geef je ex de ruimte om zichzelf te zijn en wees blij met zijn/haar geluk.

Als je elke dag gaat bellen of schrijven, zal je ex ook niet meteen terugkomen. Respecteer zijn/haar vrije wil. Het is daaruit en uit liefde dat je ex terug voor je moet vallen en niet om aan jouw wil te voldoen.

Tip 3

De tips om je ex terug te krijgen, die je overal vindt, zijn talrijk, maar niet altijd even efficiënt. Wat je kunt doen, is beroep doen op een magiër, die adverteert dat hij gegarandeerd je ex terug in je armen brengt.

In veel gevallen ben je achteraf berooid en is je ex nog altijd niet terug. Dus vraag je af of het wel geld moet kosten. Dure cadeaus worden geweigerd, oproepen niet beantwoord en tips om “ex” terug te krijgen lijken weinig te helpen, als je er niet in geloofd.

Dus moraal van deze tip: blijf met je twee voeten op de grond en geef niet toe aan wanhoop, waarmee anderen je kunnen oplichten.

Tip 4

Daar komt het op aan: geloof. Je mag tips om “ex” terug te krijgen volgen zoveel je maar wilt, het zal weinig uithalen, als je er niet in gelooft.

Ja, het is uit om een reden. Ben je wel zeker dat je er in geloofd dat hij/zij zal terugkomen? Als je ergens diep in je binnenste twijfelt of jij en je ex wel de ware zijn voor elkaar, mag je alle tips om “ex” terug te krijgen opvolgen, maar zal niets lukken.

Geloof is iets anders dan wanhoop. Je mag in rituelen geloven, zoals hierboven vermeld, maar doe ze dan rustig voor jezelf en geef er geen fortuinen aan uit. Hou het ook onschuldig. Ga geen dingen doen die tegen de wet zijn, zoals stalken en eventueel dieren offeren. Mensen die bezeten zijn door hun ex doen de gekste dingen.

Als je merkt dat je de controle dreigt te verliezen, zoek dan professionele hulp in plaats van tips om je ex terug te krijgen op te zoeken op het internet.

Tip 5

Leg je er bij neer dat je ex misschien toch niet de ware voor je is. Hou je echt van iemand die je zou stalken en het leven zuur zou maken, om maar terug in je leven te komen? Je ex hoogst waarschijnlijk ook niet. Verliefdheid kan dus een obsessie worden en als je vreest dat je drang om je ex terug te krijgen niet meer gezond is, zoek hulp.

Laat je ex gerust. Hoe kan hij/zij je trouwens ooit missen als je continu voor zijn/haar neus staat? Soms weet je niet wat je hebt, tenzij je het mist. Blijf positief en als je ex de ware voor je is, komt hij/zij in ieder geval terug in je leven.

Blijf er dus op een positieve manier in geloven, maar hou je hart ook open voor andere mensen en dingen die je pad kruisen. Als je al je energie geeft aan iemand die jou misschien niet terug wilt, zie je misschien de ware niet onder je neus staan.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex