Veel mensen vragen zich wel eens af na een gebroken relatie of het zou kunnen dan de relatie gelijmd zou kunnen worden? Dit si een terechte vraag want in 90{745be3ea7f3aa6f4bdec3dd2efdcdf9862e2e3ddec41462b01de773362827e67} van de gevallen komen koppels die heel veel van elkaar houden wel terug bij elkaar.

Natuurlijk komen ze niet zomaar terug bij elkaar want er komt een hele procedure kijken hoe je je ex zou kunnen terugkrijgen. Het is niet simpel maar als je het echt meent zou je je ex wel kunnen terugkrijgen mits je het echt meent en er voor openstaat. Want natuurlijk moet je eerst jouw fouten inzien en dan kan je verder gaan.

Hoe krijg ik me ex terug door te praten?

Het eerste wat je moet doen is je ex even met rust laten. Denk even lekker aan jezelf en ga uit met vrienden en vriendinnen tot vroeg in de morgen. Even niet meer aan je ex denken en je ex zeker geen berichten sturen via het internet. Wie weet gaat je ex je misschien missen en dan komt ze vanzelf naar je terug.

Mocht dat het geval zijn dan moet je dit voorzichtig aanpakken door er eerst voor te zorgen dat je een geschenkje op tafel hebt liggen. Daarna iet gezelligs drinken en dan als allerlaatste stap, praten met je ex over hoe het komt dat de relatie stuk is gegaan.

Ga niet meteen je ex aanvallen met praatjes en woorden want dit werkt jammer genoeg averechts. Heb je de intentie om met je ex te praten, doe het dan voorzichtig want je wilt vast niet dat je ex je als een opdringerig iemand gaat zien.

Hoe krijg ik me ex terug door eerst naar mezelf te kijken?

Een relatie komt van 2 kanten en het spreekt ook voor zich dat een relatie geleid wordt door 2 personen. Als een relatie op de klippen loopt, ligt het meestal niet aan één persoon maar aan jullie beiden. Je doet er goed aan om in het begin even stil te staan over hoe het nu gekomen is tot een breuk tussen jullie beiden.

Waarschijnlijk heeft je ex al eens ooit aangegeven wat er verkeerd ging en het is van uiterst belang om je eigen fouten in te zien, je kunt altijd op de kap van je ex zitten maar als je zelf geen haar beter bent, kan de relatie niet lukken. Hoe krijg ik me ex terug op een snelle manier?

Als je eerst nar jezelf kijkt en naar de dingen kijkt die jij fout doet. Als je dat hebt gedaan en je wilt eraan werken, kun je tegen je ex vertellen wat je ex fout doet in jouw ogen. Liefde komt van 2 kanten!

Hoe krijg ik me ex terug na een fantastische 2de date?

Als je de vorige stap hebt doorlopen, is het misschien tijd om je ex uit te nodigen voor een 2de date. Je bent vrij in de keuze wat je gaat doet maar kies iets wat je ex leuk vindt, ergens een romantische omgeving.

Je wilt je ex terugkrijgen en wie weet lukt het vanavond. Geniet eerst van een heerlijke maaltijd en de kaarsjes op tafel en duw je ex na het eten in de richting van het uitpraten van jullie ruzie en onenigheden.

Wat je ook doet, onthoud dat als je aan het praten bent met je ex en je ex zegt iets waar je het totaal niet mee eens bent, ga dan niet meteen je ex onderbreken want dat is onbeleefd. Wacht even totdat je ex gedaan heeft met praten en ga er dan op in.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex