Hoe je ex terug krijgen? Begin met een rustperiode!

Op het eerste zicht lijkt dit een simpele vraag waarop men een simpel antwoord kan verwachten maar in werkelijk is dit niet zo. Vaak is het zo dat als koppeltjes uit elkaar zijn gegaan ofwel een lange periode volgt waarin de relatie opnieuw kan opstarten ofwel volgt er geen 2 de kans meer.

Alles hangt natuurlijk af als je het zeker wilt dat jij en je ex terug bij elkaar gaan komen. Hoe kan je dit nu het beste aanpakken als je snel resultaat wilt hebben? Volg deze tips en binnen de kortste keren loop jij gezellig met je ex in de stad.

Hoe je ex terug krijgen zo snel mogelijk?

Helaas moet ik je hierop wijzen dat je niet zo snel je ex terug zal krijgen ook al wil je dat zelf. Je moet je voorstellen dat jullie allebei verdriet hebben en je ex misschien nog meer verdriet en dat verdriet moet je laten bezinken. Als je plotsklaps terug naar je ex zou gaan loop je het risico dat je binnen de week terug uit elkaar zou gaan omdat je weer snel in je oude handelingen zou vallen en dat is niet goed voor je relatie.

Zonder dat je het zou beseffen maak je misschien weer de relatie kapot dus het beste is wat je kan doen is je ex een tijdje ‘’ negeren’’. Je moet je ex niet compleet negeren mocht ze aandacht zoeken bij je maar laat alles een tijdje achter ja. Het is ook belangrijk voor jou om jezelf eens uit te laten rusten en alles eens op een rijtje zetten.

Las een rustperiode in

Stel dat je een 3 tal weken niets meer van je ex hebt gehoord en je wilt weten of alles goed gaat. Dan is de tweede stap om een klein berichtje naar je ex te versturen, dit kan uiteraard via de gsm of via internet.

Let wel op dat je kort blijft en niet meteen ellenlange verhalen gaat versturen. Wees erop beducht dat je ex misschien nog kwaad op je is of dat je ex helemaal niet de behoefte heeft om je ineens te spreken. Als je een positieve reactie terug krijgt dan kun je een afspraakje maken om ergens iets te gaan drinken en alles uit te praten.

Mocht je nu niets terugkrijgen van je ex dan betekent het meestal dat je ex nog niet klaar is om je opnieuw te ontmoeten. Daar is niets mis mee alleen heeft je ex nog meer tijd nodig.

Hoe je ex terug krijgen na het weerzien?

Als je nu je ex gaat terugzien mag je het absoluut niet verknallen want anders is de kans op een herkansing voorgoed verkeken. Hoe je ex terug krijgen na vandaag is heel simpel: je moet je ex laten voelen dat hij of zij welkom is bij je en dat je voor een vuur zou gaan om je ex terug te krijgen.

Een tip die ik je kan meegeven is: wees niet bang om complimentjes te geven. Let er alleen op dat je niet gaat overdrijven anders kom je niet meer geloofwaardig over na 10 complimentjes. Je mag ook gerust iets zeggen over de haartooi en de kledij maar blijf positief.

Trakteer je ex ook op een lekker dinertje of een drankje want een ex terugwinnen zal je geld en moeite gaan kosten maar als je het echt wil, moet je het ervoor over hebben.

Je kan je ex terugkrijgen na vanavond maar dan moet je delicaat blijven en doe gewoon. Zorg voordat je naar je ex gaat dat je iets kleins meeneemt.

Michelle van den Berghe
 

Als internationaal relatietherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) help ik al jaren lang mensen om hun relatie te herstellen en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen. Door de jarenlange ervaringen zijn mijn tips en adviezen zeer succesvol gebleken. Ik ben dan er dan ook trots op via deze website in contact te kunnen komen en mensen te kunnen dienen met mijn hulp.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments