Je ex terugwinnen? Voor sommige is het een droom en met een beetje geluk kan je op wat eenvoudige manieren je ex terug winnen. Misschien wordt de relatie dan weer zoals vroeger toen het liefdesvuur van weleer dik aanwakkerde en tal van dates en leuke avonden vooraf gingen. Vaak helpt het al een beetje als je door ruzie uit elkaar bent gegaan om even stil te staan bij de gebeurtenissen. Soms gebeurt het dat een leuk stel uit elkaar gaat omdat ze een ruzie niet meer kunnen vergeten of het één en het ander niet meer kunnen vergeven. Dat is erg maar men zegt altijd ‘ tijd brengt raad’. Van deze uitdrukking kan je in dergelijke situaties wel profijt van hebben.

Ex Terugwinnen? Praten helpt enorm…

Als je een tijdje uit elkaar bent gegaan en je mist je ex dan kan het helpen om hem of haar uit te nodigen voor een etentje in een restaurant. Doe dit het liefste op een plaats waar je ex graag ging eten en waar alles goed werd verzorgd. Dit stimuleert je ex om de mening te herzien. Na een fantastisch etentje dat gecombineerd werd met een lekker glaasje wijn is het tijd om eens een wandeling te maken bijvoorbeeld in een park of ergens in de omgeving waar jullie vaak naar toe gingen.

Het is van essentieel belang om tijdens de wandeling alles voorzichtig aan te pakken want je wilt vast niet dat er opnieuw ruzie uitbreekt en dan is de kans op een verzoening helemaal verkeken. Mocht er tijdens de relatie iets zijn gebeurd waarvan je de schuldige bent dan is het beter om eerst je excuses aan te bieden en laten zien dat je oprecht spijt hebt van wat er gebeurd is want als je ex dit merkt dat je ermee speelt dan vergeet de verzoening maar.

Als je ex merkt dat je er oprecht spijt van hebt dan moet je nu de kans geven om je ex aan het woord te laten zodat diegene ook aan het woord kan komen.

Je Ex Terugwinnen? Kook Eens Lekker Voor Je Ex!

Er zijn heel veel mensen die niet graag de problemen bespreken met de ex en daarom liever thuis blijven. Mocht je er ook zo eentje zijn dan is dit helemaal geen probleem dan kan je zelfs opteren om thuis te blijven en tuis een gezellig dinertje klaar te maken. Vergeet dan zeker geen bloemen op de tafel te zetten met een kaartje erin waarop je bijvoorbeeld sorry kan schrijven. Soms bij gevoelige mensen kan die sorry al heel vele betekenen.

Omdat je nu thuis bent en geen last hebt van andere mensen kan je als je ex gearriveerd is even in de salon gaan zitten alvorens aan tafel te gaan. Je kan de avond beginnen met een lekkere aperitief. Maak geen fout om heel veel cadeaus te kopen want je ex kan dan de neiging gaan krijgen dat je hem of haar wilt omkopen en dan kan de avond verkeerd aflopen. Praat met je ex wat er allemaal is verkeerd gelopen en breng alles zachtjes naar diegene toe, begin dan niet eerst te schreeuwen en een hoop verwijten naar je ex toe te gooien want dit werkt alleen maar averechts.

Haal Positieve Herinneringen Op Om Je Ex Terug Te Winnen!

Tijdens het gesprek kan het helpen om goede herinneringen op te halen die jullie hebben meegemaakt in jullie relatie. Dit helpt wanneer de koppels vaak met elkaar hebben opgetrokken en de relatie langer dan een jaar heeft standgehouden. Meestal kan je de herinneringen van de vakanties bovenhalen tijdens een glaasje wijn en na een goede babbel.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex