Hoe krijg ik mijn ex terug is een vraag dat veel mensen met liefdesverdriet zich stellen. Je hebt spijt, bent verward en boos.

Zolang je nog emotioneel geladen bent is het niet goed om welke actie dan ook te ondernemen. Je wilde de relatie die zojuist door jou of je ex-partner verbroken is helemaal niet beëindigen en jullie zijn op dit moment nog niet in staat hier op een rationele manier over te denken.

Het laatste gesprek of ruzie heeft bij jullie allebei een heleboel emoties aangewakkerd en jullie zijn beiden nog erg kwaad en verdrietig. Geef elkaar even de ruimte en laat alles even betijen. Weersta de behoefte om te bellen, mailen of te whatsappen en ga zeker je ex niet volgen! Moeten jullie elkaar toch zien omdat er bijvoorbeeld kinderen in het spel zijn, wees correct, ga geen discussies aan en hoor je kinderen niet uit.

Zoek niet naarstig naar een manier hoe je je ex terug kan winnen, komt tijd komt raad, maar laat er ook weer niet al te veel tijd overheen gaan. Smeed het ijzer terwijl het nog heet is. Het hart van je ex voor je terugwinnen kan echt! Velen gingen je voor en hebben met goede psychologische hulp de relatie kunnen herstellen. Hieronder een paar punten waar je op moet letten voordat je tot actie overgaat.

Wat je beslist niet moet doen.

In je pogingen de relatie weer te herstellen laat je dit in jullie ontmoetingen niet naar voren komen.
Doe jezelf niet beter voor dan je bent en argumenteer niet te lang door op elkaars fouten, je ex moet op den duur jou (ook) terug willen.
Cijfer jezelf niet weg, vraag niet om vergeving en maak jezelf niet zwak. Zwak is saai en verveelt op den duur.
Probeer je ex niet terug te kopen met cadeautjes andere overdadige gebaren.
Hoor je ex niet uit over haar/zijn doen en laten. Waar was je en met wie?
Beland niet direct met elkaar in bed maar wacht tot er weer een zeker spannend verlangen is.

Wat je wel zou kunnen doen.

Als jullie elkaar weer ontmoeten praat over leuke dingen, probeer lol te maken zonder krampachtig over te komen.
Ga naar een sportschool en doe wat aan je kledingstijl, kortom laat eens een frisse wind door je persoonlijkheid waaien. Het verdriet en de problemen zijn nl ook van je gezicht en lichaamshouding af te lezen. Sporten en een leuke outfit maken dat je er goed uitziet en draagt bij aan je zelfvertrouwen.
Als je merkt dat een bepaalde manier van benaderen niet werkt, ga daar dan niet mee door dat werkt irriterend en averechts.
Als je interessanter bent dan voorheen wordt de nieuwsgierigheid weer geprikkeld en het verlangen komt dan weer vanzelf. Voorheen was dat er immers ook, je hebt alleen het vlammetje maar aan te wakkeren.

HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG? Universele methodes handig in een boek samengevat.

Je ex terugkrijgen terwijl je zelf worstelt met allerlei emoties en vragen is niet gemakkelijk en kan bijna niemand zonder professionele hulp. Jij bent echter niet de enige met liefdesverdriet over de verbroken relatie (alhoewel dat nu wel zo lijkt). Door je verdriet- of woedegevoelens ben je vaak niet in staat om verstandig te denken. Lees het boek HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG en een hoop dingen zullen je direct al duidelijk worden. Het is geen boek met allerlei trucjes maar simpele methodes gebaseerd op de psychologie van de mens. Iedereen kan iedereen aantrekkelijk gaan vinden zolang er maar op de juiste knopjes gedrukt wordt. En dat leer je met dit boek.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex