ex stalken

Okee, ik geef toe ik ben niet zo heel handig bezig geweest. Mijn relatie was net ten einde en ik wilde vechten voor de relatie. Helaas heb ik het ietwat verkeerd aangepakt en ik heb mijn ex gestalkt.

Ik heb mijn ex gestalkt, wat zijn de gevolgen?

In mijn geval was het zo dat het gevolgen van het stalken een verkeerd effect hadden op mijn doel. Ik wil de relatie terug maar ik heb mijn ex alleen maar verder van me af geduwd. Deze persoon zit niet te wachten op iemand die hem of haar constant op de lip zit. De fouten die ik heb begaan waren de volgende:

– Het constant opbellen van mijn ex en hopen dat er opgenomen werd. Ik eerste instantie nam mijn ex de telefoon nog op. Na verloop van tijd werd dat steeds minder en ik stond er niet bij stil dat dit aan mij zelf te danken was.

– Het vaak onverwachts bij mijn ex op de stoep staan. Na verloop van tijd weigerde mijn ex de deur voor me open te doen. Ik zag mijn ex voor het raam staan en naar me kijken maar ik mocht niet binnen komen.

– Ik hield via de sociale media in de gaten wat mijn ex per dag deed. Met wie mijn ex een afspraak had en wanneer hij ging werken. Ik wilde gewoon het liefst elk moment van de dag weten wat mijn ex aan het doen was.

Natuurlijk werd ik hier zelf ook niet gelukkiger van en wist ik dat ik het terug krijgen van mijn ex op een andere manier aan moest pakken. Ik heb veel gelezen met wat het beste plan van aanpak is.

Spijt hebben…

Wat je het beste kunt doen wanneer je spijt hebt van je stalk-gedrag, is het laten zien dat je spijt hebt van dit gedrag. Pak je eigen leven weer op en probeer je niet meer zo met dat van je ex bezig te houden.

Uiteindelijk zal je merken dan een normaal contact veel gemakkelijker wordt. Weer op een gezonde manier met elkaar omgaan is voor alle partijen prettiger en wie komt er nog iets moois uit voort! Ik heb mijn ex gestalkt en ik heb er echt spijt van.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex