Je Bent Op Zoek Naar Een Meer Persoonlijke Benadering?
Je Wilt Je Kansen AANZIENLIJK VERGROTEN?

DAN IS HET ONLINE COACHINGPROGRAMMA
" VAN BREUK TOT DOORBRAAK"
ABSOLUUT GEKNIPT VOOR JOU!

Wat Biedt Het Online Coachingprogramma Mij?

 • PERSOONLIJKE ANALYSE EN EMAILCOACHING : Je ontvangt een speciaal emailadres voor contact met Michelle (ik lees je concrete hulpvragen en ik besteed 2 uur zorg aan je om je de juiste adviezen te geven zodat je nooit de verkeerde richting kiest)
 • UITERAARD HET EBOOK MET WERKBOEK EN OEFENINGEN. OOK IN AUDIOFORMAAT!
 • 15 VIDEOS (in totaal 5 uur aan videotraining) met nog meer tips en geheimen waarbij je je ex geleidelijk aan tot andere gedachten laat komen >> Zie verder op deze pagina
 • 7 AUDIOFILES (ik leer je hoe je via visualisatietechnieken meer gedaan krijgt bij jezelf en je ex). Je wordt rustiger, je zelfvertrouwen wordt versterkt en je krijgt een totaal andere mindset. Hierdoor vergroot je aanzienlijk je succes voor het terugwinnen van je ex!) 
 • SKYPECOACHING : Je krijgt omdat je reeds klant bent van het coachingprogramma maar liefst 15 % korting op het standaardtarief!

Hier Is De Enige Echte Waarheid: Je Ex Terugwinnen Is Zeker Mogelijk........
Maar Dan Heb Je Mijn Hulp Wel Nodig

Mijn naam is Michelle vd Berghe en sinds 1997 bied ik ondersteuning en coaching aan voor mensen die graag hun ex terug willen. De resultaten zijn werkelijk fenomenaal te noemen: 16 jaar later hebben we middels onze boeken, cursussen en thuisstudiecursussen 1 relatie op 2 weten te herstellen. Buiten het feit dat dit een resultaat is wat ons enorm trots maakt, biedt het ook aan jou tal van voordelen! Het allergrootste voordeel is uiteraard: De kans dat wij jouw relatie gaan redden is dus OOK BIJZONDER GROOT! Ik weet hoe jij je voelt en ik begrijp volkomen hoe graag jij je ex terug wilt! Weet je waarom ik het zo goed weet? Bekijk daarvoor even onderstaande video.
Daarin verklap ik iets wat belangrijk voor je is:

GEBASEERD OP EEN WAARGEBEURD VERHAAL

Deze video duurt welgeteld 12m46. Als jij er 100 %  achterstaat om je ex terug te winnen zouden dit wel eens de meest belangrijke minuten uit je leven kunnen zijn. Bekijk deze video dan ook uit tot het einde!

IN HET LEDENGEDEELTE: VIDEOTRAINING VAN MAAR LIEFST 5 UUR

DIT LEER JE IN DE VIDEOTRAINING

 • MODULE 1: BEGRIJPEN EN ANALYSEREN:
  Bekijk voordat je aan de slag gaat met het Ebook EERST deze video (Je wordt bewuster van je eigen kracht en mogelijkheden als je de breuk begrijpt en goed kunt analyseren)
 • MODULE 2: HET PLAN
  Je bepaalt welke strategie je gaat uitzetten. We gaan dieper in op de Directe- en Indirecte Methode en de Acceptatiebrief
 • THEMAVIDEOS VOOR MANNEN EN VROUWEN
  1: Je lichaamstaal vertelt je wie je bent
  Niet alleen is het belangrijk hoe je communiceert  in gesproken taal. Als je contact hebt met je ex is het nog belangrijker hoe je je gedraagt. Je leert hoe je je ex kunt beïnvloeden met de juiste lichaamstaal

  2. 7 Mega efficiënte overredingstechnieken
  Je leert hoe je overtuigd over kunt komen als je je eenmaal bewust bent van de te hanteren strategie. Er is niets zo zwak aan iemand die twijfelt aan zichzelf en niet weet wat hij of zij wilt

  3. De code van je ex gekraakt
  Het gedrag van een ex partner kan vaak heel lastig zijn. Hoe interpreteer je haar of zijn gedrag?

  4. Fouten maken op Facebook
  Waar moet je vooral op letten als je nog contact hebt je ex via Facebook 

  5. Hoe gebruik je Facebook
  Hoe kun je facebook gebruiken zodat je ex zich als een magneet tot je voelt aangetrokken

  6. Je ex heeft een ander. Wat nu?
  De Do's en de Don'ts als je ex een ander heeft
 • SPECIFIEK VOOR VROUWEN

  1: Hoe weet je wat je ex van je denkt en of hij nog gevoelens voor je heeft?
  2. Hoe krijg je gedaan wat je van hem wilt?
  3. Hoe kun je je zelfvertrouwen en onafhankelijkheid vergroten en tonen bij het weerzien van je ex?
 • SPECIFIEK VOOR MANNEN

  1: Hoe ga je om met relatieproblemen en haak je in op wat zij werkelijk nodig heeft
  2. Hoe word je de man die zij nooit zal verlaten?
  3. Hoe kun je je zelfvertrouwen en onafhankelijkheid vergroten en tonen bij het weerzien van je ex?

De Oplossingen Om Je Ex Terug Te Winnen Zitten Hierin Verschuild…

"HET VAN BREUK TOT DOORBRAAK COACHINGPROGRAMMA" 

We hebben je al verteld dat we middels onze coaching sessies, boeken, cursussen, … 1 relatie op 2 weten te redden. Dat is dus 50 % van alle relaties!! Indien jij ook maar slechts 1 symptoom bezit, dan behoor jij tot de groep van mensen waarvan we JUIST WEL de relaties weten te redden! Toeval of niet maar de personen die wij hebben kunnen helpen hadden ook ALLEMAAL één of meerdere van deze symptomen!

7 VISUALISATIEOEFENINGEN

HET EBOOK inc. werkschrifen
(ook in mp3 formaat)GRATIS TOEGANG TOT DE BEELDEN VAN HET LIVE EX TERUG EVENT TE BILTHOVEN, MAART 2014

DE TOTALE WAARDE VAN DIT COACHINGPAKKET

 • HET VAN BREUK TOT DOORBRAAK COACHINGPROGRAMMA
  MET TOEGANG TOT HET LEDENGEDEELTE  (videotraining, audiofiles, ebook, werkboek) : € 77,=
 • BONUS 1: GRATIS PERSOONLIJKE ANALYSE + 1 UUR EMAILCOACHING : € 125,=
 • BONUS 2: 15 % KORTING OP HET STANDAARD COACHINGTARIEF SKYPE : € 15,=
 • BONUS 3 : TOEGANG TOT DE BEELDEN VAN HET LIVE EX TERUG EVENT TE BILTHOVEN : € 97,=

TOTALE WAARDE : € 314,=

Nu Tijdelijk Voor Slechts Een Eénmalige Risicoloze Investering Van
  € 314,= € 97,=


"Dit Is Wat Het Andere Mensen Heeft Opgebracht" 

Ines V.

Cindy S.

Pieter T. & Veerle B.

Ali M.


"Beslis niet NU, Maar Test Het Coachingprogramma
Eerst 30 Dagen Volledig Risicoloos Uit!"

Als je tot hier bent gekomen op deze pagina dan wil ik je feliciteren want dat betekent dat je al enkele minuten van je tijd besteed hebt aan de vraag of ik je kan helpen je ex terug te winnen. Ik weet dat je tijd kostbaar is , maar ik weet ook dat je niet te lang moet wachten met actie ondernemen om zodoende te vermijden dat je spijt krijgt over 2 weken, 8 maanden of misschien wel 5 jaar.

Toen ik 16 jaar geleden begon als coach, is het aantal refundaanvragen van mensen die niet tevreden waren op slechts 1 hand te tellen, immers wat mensen na het bestuderen van mijn materiaal met name ervaren is dat zij een totaal andere kijk op de situatie krijgen. Deze mensen schrijven me vooral om me te bedanken of me te feliciteren. En toch, als je niet helemaal tevreden bent na 30 dagen, stuur mij dan een email met je aanvraag. Je hebt hier 8 dagen de tijd voor. 

*) Let op: maak je tijdens het volgen van de cursus gebruik van de gratis bonussen emailcoaching en Skypecoaching, dan vervalt dit recht. De emailcoaching en Skypecoaching hebben namelijk al een gezamenlijke waarde van € 216,=

Waarom ik deze garantie bied? Omdat ik er 100 % van overtuigd ben dat je meer zult krijgen dan je denkt. Je ontdekt een schat aan waardevolle tips en adviezen om je ex weer voor je terug te winnen

Ik ben niet alleen auteur van het Ebook en online Coachingprogramma, ik ben de persoon die je zal begeleiden tijdens dit proces. Met mijn ervaring als coach gedurende vele jaren, en meer dan 400 artikelen op mijn website, als het nog niet genoeg is dan zou ik het ook niet meer weten..... Het geluk wacht op je, dus nu gas op die plank!!!

"Je Kunt Nu 3 Dingen Doen...." 

1

JE VERLAAT DEZE PAGINA

Over 30 dagen ben je niets meer dan 1 maand ouder en loop je nog steeds ongelukkig rond in de wetenschap dat je al terug had kunnen zijn bij je ex

2

JE ZOEKT JE HEIL IN ANDERE BOEKEN OF CURSUSSEN OVER HET ONDERWERP 

Weet gewoon dat de technieken in ons programma ECHT werken. Je hoort en ziet zelf hoeveel positieve reviews we wel niet hebben. Feit is dat we 1 relatie op 2 weten te redden. Dat is een bijzonder hoog aantal!

3

JE SCHAFT ALLEEN HET EBOOK AAN

Wil je toch niet gebruik maken van dit fantastische aanbod? Zorg dat je niet inactief blijft want je ex komt niet uit zichzelf naar je toe. We raden je tenminste het Ebook aan te schaffen. Klik daarvoor hier

4

JE MAAKT GEBRUIK VAN DIT AANBOD EN KRIJGT TOEGANG TOT HET LEDENGEDEELTE

Gefeliciteerd met je besluit! Je zult er geen spijt van krijgen. Het is een bewezen methode dat al reeds duizenden koppels geholpen heeft. Het is een professionele cursus gemaakt op basis van grotendeels eigen ervaringen en die van onze klanten. 

Optitude Coaching & Publishing NL36 KNAB 0282 6400 88 - KvK nr. 58715274
Copyright © EXTERUGKRIJGEN.COM – All rights reserved.