ex terug

Als de relatie gedaan is om welke reden dan ook, dan kan één iemand spijt krijgen van de gebroken relatie en natuurlijk wil diegene dan zo snel mogelijk de brokken lijmen. Jammer genoeg doe je er niet goed aan als je alles zo snel mogelijk wil goedmaken want je loopt de kans dat je terug in je oude gewoontes gaat vallen.

Als dat gebeurt mag je er zeker van zijn dat de relatie niet lang zal standhouden en een breuk ligt dan weer onverbiddelijk op de loer. Niet getreurd! Er bestaan enkele tips die ervoor zullen zorgen dat je je ex weer kan terugwinnen!

Het terugwinnen van je ex na de breuk

Een relatie die pas afgelopen is, moet je laten rusten. Je hebt allebei nood aan wat adem en rust, dus is het noodzakelijk om je ex ook die rust te gunnen die je ex verdient. Je moet je voorstellen dat je direct naar je ex terug zou gaan zonder dat je ex heeft kunnen nadenken.

Na een poosje heeft je ex kunnen nadenken en misschien kwam je ex tot de conclusie dat jij toch wel de ware bent. Je weet het allemaal niet en het beste is wat je kan doen, is je ex even met rust laten.

Het terugwinnen van je ex zal beter verlopen. Nu dat je jouw ex de nodige rust geeft, is het ook tijd dat jij wat van het leven gaat profiteren. Laat je niet doen en ga vooral niet zitten treuren bij jouw thuis. Spreek met vrienden af en feest tot een gat in de nacht.

Last een rustperiode in

Als je jouw ex een tijdje met rust hebt gelaten, laten we zeggen na een week of 3. Dan wordt het misschien tijd om even contact met je ex op te zoeken. Natuurlijk kan je gebruik maken van het internet, maar je kan ook je ex simpel een sms sturen.

Houd het kort voor de allereerste keer want je zoekt nu terug contact op met je ex en dan zijn lange berichten afgeraden. Je kunt aan je ex vragen hoe het is maar blijf het kort houden.

Als je ex terug sms’t en het is een positief bericht dan kun je een stapje verder gaan en misschien een afspraakje maken, maar als je ex niet terug sms’t dan laat je het best nog allemaal een beetje rusten.

Het terugwinnen van je ex op een heel speciale manier

Je hebt een relatie gehad met je ex en die is om de één of andere reden stuk gegaan. Natuurlijk weet jij als geen ander wat er precies is misgelopen en je kunt daarop inspelen. Wat er is misgelopen, kun je natuurlijk goedmaken maar je kunt ook iets extra’s doen; iets wat je ex totaal niet zou verwachten.

Je weet wat je ex graag heeft en je zou kunnen proberen om je ex hiermee te verrassen. Bijvoorbeeld: je weet dat jou ex heel graag naar een bepaald restaurant gaat. Nodig je ex uit voor een heerlijk dinertje. Je zal zien het zal helpen!

Jij bent de nummer één

Om terug te komen bij je ex moet je alles van jezelf laten zien. Misschien kun je er eens over nadenken om jouw coiffure eens te veranderen. Je zou er ook over kunnen nadenken om jouw kledij gewoontes even aan te passen.

Je zult zien als alles werkt, ben jij opnieuw de nummer één van je ex en misschien zal dat zowel blijven voor altijd! Denk eraan om jouw ex terug te winnen voor jezelf heb je energie en geduld voor nodig.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex