Veel mensen blijven lange tijd heimelijk verliefd op hun ex en willen deze dan ook terug winnen. Velen denken ook dat dit helemaal niet kan en proberen het niet eens. Anderen proberen het wel, maar doen dit helemaal verkeerd en gaan hun ex bijvoorbeeld overdreven veel contacten.

Je ex terugwinnen is lastiger dan het lijkt, maar niet onmogelijk! In dit artikel zetten we wat tips voor je op een rijtje; welke dingen kun je het beste doen en welke dingen moet je vooral niet doen wanneer je weer een relatie wilt met je ex.

Mijn ex terugwinnen; geef hem of haar de tijd

De klassieke fout die gemaakt wordt wanneer iemand zijn ex wil heroveren, is het te snel proberen. Het grote probleem is dat vele bang zijn dat ze in de vergetelheid raken wanneer ze niet iedere dag wat van zichzelf laten horen.

Wanneer een relatie over is, is het echter verstandig om je ex even de tijd te geven. Het is overigens heel begrijpelijk dat je veel contact blijft zoeken.

Je bent immers bang dat je vergeten wordt en dat je ex in contact komt met andere potentiële lovers die jouw plekje wellicht in kunnen nemen. Toch is het niet verstandig om contact te blijven zoeken, zeker niet in het begin.

Het meest verstandige is om je ex te tijd te gunnen om te wennen aan de nieuwe situatie. Zorg dat je altijd klaar staat wanneer hij of zij je nodig heeft en laat op bepaalde momenten wat van je horen. Bijvoorbeeld tijdens examens of een verjaardag.

Zoek echter geen excuus om contact te kunnen leggen, maar zoek echt alleen contact als het nodig is. Je kunt met jezelf een bepaalde periode afspreken, bijvoorbeeld een maand, waarin je niet gaan whatsappen, niet gaat bellen en waarin je geen contact opneemt met je ex.

Dat is vrij moeilijk, maar mijn ex terugwinnen is ook niet het makkelijkste wat er is. Zorg er overigens ook voor dat je in die periode niet constant op de Facebook-pagina van je ex rondhangt; dat is enkel jezelf kwellen.

Een ander belangrijk punt is het uiten van emoties. Je kunt best laten merken dat je verdrietig bent. Het probleem van veel mensen is dat ze dat niet willen laten zien en zich liever stoer voordoen.

Als je ex dat ziet, denkt hij of zij dat jij er al lang overheen bent en is wellicht juist dat het moment dat je ex besluit ook verder te gaan.

Laat zien dat je ongelukkig bent zonder je ex en zoek zeker geen troost bij anderen. Dat is namelijk in de meeste gevallen het moment waarop het nooit meer goed lijkt te komen.

Herinner je het begin

Veel mensen zeggen wel ik wil mijn ex terugwinnen, maar doen dat vervolgens veel te geforceerd. Een gouden tip is om jezelf te herinneren hoe het allemaal begonnen is. Wie was jij toen je ex verliefd op je werd?

Waarom viel je ex voor jou en wat vond hij of zij zo leuk aan je? Herinner je deze dingen en probeer deze eigenschappen te benadrukken in hoe je leeft.

Ook dat moet je niet te geforceerd doen, maar dat is waarschijnlijk ook niet nodig omdat het bij jou past, anders had je eerder ook niet zo gedaan.

Wil je meer weten over hoe je jouw ex terug kunt winnen? Kijk dan eens in onze webshop. Je zult bij lange na de eerste niet zijn die door onze hulp en informatieproducten zijn of haar ex terugwint!

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex