De relatie is gedaan en nu wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk jouw ex vriendin terug. Er is maar één ding op zetten: als je het zeker weet dat je terug naar je ex vriendin wilt gaan dan mag je zeker niet twijfelen maar het zal niet snel gaan.

Als je snel terug naar je ex vriendin gaat dan ga je opnieuw hervallen in de slechte gewoontes waardoor jullie twee uit elkaar zijn gegaan. Regel nummer één voor je ex vriendin terug krijgen is: laat de boel even bezinken en wees even trots dat je vrijgezel bent.

Hoe hard het ook klinkt, het is even de beste oplossing voor jullie beiden. Relax en geniet van de zon. Ga bij voorkeur even weg om jouw hoofd helemaal leef te maken.

Je Ex vriendin terug krijgen door bloemen

De reden waarom jullie uit elkaar gegaan zijn is persoonlijk en als je weet waarom jullie uit elkaar zijn gegaan moet je daarop inspelen. Je moet de slechte gedachtes naar goede gedachtes zetten en je zou dat kunnen proberen met een mooi boeketje bloemen, bij voorkeur mooie rode rozen, daar vallen alle vrouwen voor.

Je moet ze persoonlijk gaan afgeven en dus moet je daarvoor even iets aan je ex vriendin laten weten. Als je welkom bent, kunt je voorzichtig de bloemen gaan afvegen en een gesprek beginnen om het terug goed te maken. Als je nog niet welkom bent, moet je nog even de kat uit de boom kijken. Het zou best zomaar kunnen dat je ex vriendin nog alle tijd nodig heeft om jullie breuk te verwerken.

Je Ex vriendin terug krijgen op een romantische avond

Mocht je al bloemen hebben gegeven of je ex vriendin is nu eindelijk klaar om je weer te zien dan moet je van de situatie proberen en iets romantisch plannen. Je kunt evengoed iets gaan eten in een romantisch restaurant maar een jong stel kan ook evengoed naar de kermis gaan in een stad.

Het is heel romantisch en vaak kom je hierbij vlugger terug bij elkaar. Je lacht met elkaar als je in een enge attractie zit of even samen een suikerspin eten.

Oliebollen delen, het maakt allemaal niet uit want je doet als je maar zorgt dat hetgeen wat je wil doen, dat jouw ex vriendin dat ook graag doet. Stel je voor dat je ergens naar toe gaat waar je ex vriendin zich niet thuis voelt dan verveelt ze haar eigen ook maar.

Je Ex vriendin terug krijgen bij je thuis

Stel je voor dat je een kei gezellige avond hebt gehad met je ex vriendin en dat je haar nog even uitnodigt bij jouw thuis. Je schenkt eerst iets lekkers te drinken in, kies voor champagne als je die hebt staan en anders zorg maar dat je die hebt koud staan.

De bedoeling is dat je een glaasje gaat hebben en misschien ook gaat drinken omdat jullie samen weer iets hebben. Als je naast je ex vriendin zit moet je stapje bij stapje dichter bij haar gaan zitten. Je moet daarmee spelen en experimenteren.

Als je voelt dat het wel snor zit, hoef je dit niet voorzichtig aan te pakken maar als je voelt dat ze de boot nog even afhoudt, moet je wel extra voorzichtig zijn. Je weet immers niet hoer ze gaat reageren en het zou zonde zijn als je weer ruzie krijgt.

Wees eerlijk tegen je ex en zeg dat je haar mist end at je haar terug wilt. Als ze niets zegt maar in jouw ogen kijkt, is het tijd om je ex vriendin te zoenen en daarna gaat alles wel vanzelf.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex