Als je na een relatiebreuk een gevoel hebt dat je vast en zeker je ex wilt terughebben dat kun je proberen om je ex terug te krijgen door een paar tips toe te passen. Alhoewel een ex terugkrijgen zal meer moeite gaan kosten dan een ex veroveren voor de eerste keer.

Mocht je na een bepaalde tijd zeker weten dat je ex het waard is om terug de relatie op te starten ga je je ex moeten imponeren. Het zal niet gemakkelijk gaan maar de aanhouder wint. Twijfel niet en ga ervoor!

Wil mijn ex terug veroveren

Het is het beste voor jullie tweeën dat jullie een tijdje elkaar met rust laten. In die periode moet je elkaar de nodige en rust gunnen. Alleen op deze manier kunnen jullie bezinnen en beminnen wat hard nodig is als jullie uit elkaar zijn gegaan met dichtslaande deuren.

In die periode laat je best je ex links liggen. Ga niet onnodig je ex lastigvallen door te sms’en, ook al meen je het goed. Neem pas contact op met je na een halve maand.

Stuur je ex een korte sms na die periode en vraag alleen hoe het met je ex gaat. Krijg je onmiddellijk reactie terug en de sms is positief dan kun je erover nadenken om met je ex af te spreken voor een 2de date.

Wil mijn ex terug hebben na mijn 2de date

Zoals eerder gezegd als je een positief antwoord krijgt dan kun je samen met je ex een 2de date beginnen. Denk even goed na waar je een 2de date met je ex gaat houden.

Dit is een belangrijk onderdeel omdat je toekomstige nieuwe relatie hiervan afhangt. Verpruts het nu niet want het zou best kunnen dat je nu eens en voor altijd je ex kwijt bent, en dat zou doodzonde zijn, vooral als je nog veel van je ex houdt.

De date moet je houden op een rustige avond ergens in een chique zaak. Bij voorkeur kies een romantische zaak waar jullie als eens zijn geweest en waar je weet dat het goed is. Biedt eens iets lekkers aan, aan je ex om je ex te imponeren en signalen te geven dat je je ex zo graag terug wilt.

Wil mijn ex terug met lieve woordjes

Als jullie een 2de date tegemoet gaan, moet alles perfect lopen. Je zou af en toe een lief complimentje naar je ex toe moeten gooien. Zeg je ex bijvoorbeeld dat je alle mooie momenten hebt gemist de voorbije weken.

Natuurlijk zou je ook een complimentje kunnen smijten over het uiterlijk van je ex maar houdt dit tot de beperken want anders kom je niet meer geloofwaardig over. Ga niet de hele tijd complimentjes geven anders wordt het zo saai.

Ik wil mijn ex terug na de date

Als de date achter de rug is en alles is heel goed verlopen, moet je aan je ex vragen wat er nu gaat gebeuren. Het zou best kunnen dat niet alles van de eerste keer is opgelost maar dan moet je je ex laten voelen dat je best nog wel een tijdje wilt wachten.

Dit scenario kan best voorkomen als jullie veel ruzie hebben gemaakt. Laat je ex merken dat die persoon toch nog de nummer één is in je leven. Mocht je ex willen toehappen, zorg dan niet dat ze een tweede keer gaat lopen.

Niet elke relatie is perfect en iedereen maakt al eens ruzie, maar het is de kunst van de praten en die ruzies bij te leggen. Als je dat eenmaal kan, is de relatie perfect!

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex