Je begint een relatie met iemand en niets doet je vermoeden dat deze prachtvrouw of man ooit de bron van zoveel ellende gaat worden.

De liefde is mooi, de liefde is fijn, de liefde is leuk! Dat is wat we meestal denken, toch? Totdat het fout gaat, en de relatie gaat uit.

Het maakt uit of jij de gedumpte persoon bent of dat je de dader bent van het beëindigen van de relatie. Hoe dan ook doet het einde van een relatie altijd pijn. Meestal verdwijnt die pijn na een tijdje wel weer.

Maar, wat als dat niet het geval is? En wat als je spijt hebt gekregen? Wat als je tot de conclusie komt dat je je ex terug wilt! Dan telt nog maar één vraag: “Hoe krijg je je ex terug?”.

Hoe krijg je je ex terug?

Afscheid nemen is nooit leuk en verandering vinden de meeste mensen ook niet zo fijn. Het gevoel iets heel waardevols kwijt te zijn en dat het voor altijd voorbij is, kan zo vreselijk aanvoelen dat je er wanhopig van wordt.

Stel jezelf dan wel even de vraag of je hier overheen kunt komen en nieuwe start kunt maken, of dat je echt je ex mist. Als het je werkelijk om je ex gaat, dan moet je antwoorden vinden op die ene vraag ‘hoe krijg je je ex terug’?

De antwoorden op deze belangrijke vraag ‘hoe krijg je je ex terug’, zijn eigenlijk verbazingwekkend simpel. Bijna zo simpel dat je het misschien niet eens kunt geloven en denkt dat dit een misselijke verkooptruc is. Niets is minder waar!

Er bestaan enkele wetten om je ex terug te winnen…

Je bent niet de eerste die te maken heeft met zwaar liefdesverdriet. Je bent niet de eerste die denkt gek te worden van deze pijn.

“Dit verlies is te zwaar om mee te dragen, want hij houdt niet meer van mij”, zong een bekende Nederlandse zangeres al heel treffend met een enorme snik in haar stem.

En daar zit de kern van de antwoorden op de vraag ‘hoe krijg je je ex terug’. Mensen reageren namelijk bijna altijd op vergelijkbare manieren.

In zekere zin zijn mensen voorspelbaar in hun gedrag. De meeste mensen houden er bijvoorbeeld niet van om lang alleen te zijn. Dat komt doordat wij mensen in wezen sociale wezens zijn. We hebben onderen nodig om te overleven.

Ook verliefdheid en liefde zijn onderwerpen die veel minder met onze individuele karakters te maken hebben. Ook deze zaken zijn onderworpen aan wetmatigheden in de biologie, in de natuur. En daar kun jij gebruik van maken!

Als je begrijpt hoe mensen over het algemeen in elkaar zitten, dan weet je ook hoe jouw ex in elkaar zit. En jijzelf! Eigenlijk hebben we het over de wetten van de liefde!

Je ex terugkrijgen doe je zo:

In de basis kun je ervan uitgaan dat de relatie tussen jou en je ex niet voor niets ooit goed is geweest.

En als de relatie goed is geweest, dan kan deze ook weer goed worden. Want als je je ex laat voelen wat het betekent om jou te missen en jou werkelijk te verliezen, dan is hij of zij al bijna bij je terug.

Mensen houden namelijk meestal niet van grote onzekerheden en verlies. Kijk daarom nu op de website om de kneepjes van deze wetten in hoe krijg je je ex terug te leren!

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex