Er is één ding dat alvast zeker is: je krijgt je ex niet zomaar terug want je zal er heel veel moeite voor over hebben om je ex terug te winnen.

Maar het schip is nog niet helemaal gezonken want gelukkig kun je met behulp van enkele tips al een positief resultaat boeken. Deze tips kun je opvolgen en natuurlijk ook zelf uitproberen om je ex terug te krijgen. We zullen er dus maar eens snel aan gaan beginnen!

Tip nummer 1: gebruik van het internet

Internet is de dag vandaag een handig hulpmiddel die zeker en vast kan helpen om je ex terug te krijgen. Iedereen maakt gebruik van social media en dat soort middelen zal je helpen om je ex terug te krijgen.

Mocht je een facebook account hebben en je ex ook dan kun je als de relatie gedaan is, je ex een beetje volgen met de activiteiten die je ex uitvoert. Let wel op dat als je ex foto’s post dat je niet op elke foto gaat reageren of elke foto leuk gaat vinden.

Tenslotte kan iedereen en zeker je ex zien wat je allemaal uitspookt en het zou een beetje verdacht zijn as je elke foto leuk vindt. Dit kan ook averechts werken maar als je stapje bij stapje zet, zoals even praten met je ex hoe het gaat dan kom je al een heel eind.

Doen= even praten maar houdt het kort. Niet doen = je ex gaan staken, ook al wil je het niet, je ex zou de neiging kunnen gaan krijgen dat je je ex stalkt.

Terug bij je ex? Tip nummer 2: de kracht van verandering

Mocht je je ex missen dan kun je na een tijdje even beslissen om een berichtje naar je ex te doen of je ex zin heeft in een bezoekje. Mocht je ex er zin in hebben dan kun je je voorbereiden op een verzoening.

Koop iets kleins waarmee je indruk maakt en verander even je kapsel of kledij. Het is de bedoeling dat je ex terug verliefd op je wordt op die ene persoon die je ooit was. Heeft je ex er geen zin in dat je even langskomt dan laat je je ex best nog even met rust.

Je kunt later opnieuw proberen want misschien moet je ex nog wat uitrusten of nog even alles op een rijtje zetten.

Hoe krijg je je ex terug tips na een romantisch bezoekje

Als je ex instemt met een bezoekje dan kun je jezelf alvast voorbereiden op een verzoening. Het eerste wat je moet doen om je ex terug te winnen is naar de winkel lopen en een klein cadeautje kopen. Jij weet natuurlijk als geen ander wat je ex graag heeft of eet.

Het mag van alles zijn iets om te eten of een boeketje bloemen die je ex graag ziet. Het maakt niet uit want het is het gebaar dat telt vanavond. Nadien kun je ervoor kiezen om even je kapsel te veranderen maar dat hoeft natuurlijk niet.

Je bent vrij in het doen en laten wat je zelf wilt. Hoe krijg je je ex terug tips na vanavond is makkelijk te voorspellen. Stel dat de avond zo romantisch is dan weet je zeker dat jij en je ex terug een koppel worden.

Maar stel nu eens dat de avond één grote flop wordt met alleen maar ruzie en gescheld dan is het beter om ermee te kappen. Dat zal natuurlijk niet gebeuren als je je goed voorbereid. Je moet altijd positief blijven denken.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex