Om een ex-lief terug te winnen heb je soms enkele tips nodig die je kan gebruiken voor die ene duw in de rug. Het is goed om te weten wat je wel en niet mag doen want voor je het weet, kun je onbedoeld de schade nog groter maken.

Als je bepaalde tips goed opvolgt, ben je vrijwel zeker van de overwinning. Als je wel maar goed beseft dat je tijd nodig hebt om alle wonden te helen.

Hoe krijg ik mijn ex terug? Tips voor vlak na de breuk

Als een relatie dreigt te mislukken, zul je daar al eerder signalen van op hebben gevangen. Het voelt niet goed als een relatie mislukt met diegene die je heel graag ziet. Het beste wat je in dit geval doet is je ex laten gaan en vooral niet met de deuren gaan slaan.

Blijf kalm en wees je ervan bewust dat de relatie even gedaan is. Vlieg nu niet meteen in de drank want voor je het weet, heb je een glaasje teveel op en ga je misschien je ex opbellen en schelden!

Dus, blijf kalm wat er ook gebeurt en als je afleiding zoekt om te praten, praat dan met je beste vrienden over je probleem.

Een week later

Als je al een weekje zonder relatie zit, kun je er zeker van zijn dat de woede is afgekoeld. Je bent vast en zeker nog niet alles vergeten maar misschien heb je nu al alles kunnen relativeren.

Het is de bedoeling dat je alles eens op een rijtje zet en schrijf misschien alles eens op een blaadje papier. Het kan geen kwaad en het helpt om later een goed gesprek te hebben met je ex. Nu heb je alles op papier staan en dat is iets overzichtelijker.

Zo ben je zeker dat je alle onderwerpen hebt gehad tijdens jullie gesprek. Het kan helpen als je over veel dingen moet praten.

Tips voor een eerste gesprek

Als je na een tijdje afgesproken hebt om elkaar weer eens te zien, dan is dit misschien het ideale moment om alle plooien glad te strijken.

Je moet weten dat dit een cruciaal moment is, omdat jullie misschien terug bij elkaar komen. Je mag je niet opjagen en blijf vandaag gewoon kalm. Je zult zien dat het zal helpen en ook je ex zal hierbij een beter gevoel krijgen om je al dan niet terug te nemen.

Waarschijnlijk wil je jouw ex terug omdat je de moeite doet om te praten en hoogstwaarschijnlijk wil jouw ex je terughebben omdat je ex moeite doet voor je en dat kom je niet vaak tegen!

Als je dan de gelukkig bent, mag je het nooit verknallen, want dan mag je er zeker van zijn dat je alles hebt verknoeit!

Hoe krijg ik mijn ex terug tips

Als je bang bent om je ex aan te spreken, dan kun je kiezen om je ex aan te spreken op internet. Mocht je een Facebook account hebben, dan moet je hiervan zeker gebruik maken.

Je bent niet face-to-face en voor veel mensen is dit wenselijker. Je hebt dan niet direct contact met je ex maar ook wel via het internet. Je ziet de persoon niet maar die persoon is wel aanwezig, deze keer via het web.

Ook kun je ervoor kiezen om een sms’je te sturen naar je ex, maar als het de eerste keer is, stuur dan een kort sms’je zonder al teveel informatie. De rest kun je nog altijd recht in het gezicht zeggen.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex