Als je partner je de bons heeft gegeven, en de deur achter zich heeft dichtgetrokken, blijf jij ontroostbaar achter. Waarom, waarom? ‘We moeten praten’ waren de beruchte beginwoorden van het einde van je relatie.

Daarna verwijten en ruzies, liefdesverdriet en een gebroken hart… Zal dit ooit nog goedkomen?

Als je pas kort uit elkaar bent kun je je nauwelijks voorstellen dat er een mogelijkheid is dat je je ex weer terug krijgt. Het lijkt er op dat je verder moet zonder je grote liefde. Of.. is er toch hoop?

De vraag: hoe kan ik mijn ex terug krijgen blijft je kwellen. Maar is dat überhaupt mogelijk? Je ziet alsmaar weer die film in je hoofd, waarin je ex jou vertelt dat het over is. Al lijkt de situatie hopeloos, je hebt een goede kans, als je de juiste stappen volgt. Want in de liefde kan alles!

Hoe kan ik mijn ex terug krijgen?

Na de scheiding moet je je ex even de ruimte te geven, en jezelf geduld en tijd. Laat het even bezinken. Misschien is de ander ook verdrietig, en heeft hij of zij er nu zelfs al spijt van.

Je kunt piekeren over het waarom, waarom ging het fout, en wat had je anders kunnen doen? Maar de belangrijkste vraag blijft: Hoe kan ik mijn ex terug krijgen?

Er zijn in elk geval een aantal dingen die je niet moet doen. Je partner achtervolgen met telefoontjes en sms’jes, hem beschuldigen van wat er allemaal fout is gegaan, smeken, of op zijn schuldgevoel werken. Dat is allemaal uit den boze!

Dat wil niet zeggen dat je niet moet knokken om je grote liefde terug te krijgen. Zeker niet! Je moet er juist alles aan doen, maar wel op de goede manier!

Hoe dan?

Als je je liefje weer terug wilt, moet je de juiste stappen zetten, en in de goede volgorde. Geef hem of haar eerst de kans om je te gaan missen. Laat het doordingen dat jij niet meer in beeld bent. Dat jij nu je eigen leven leidt. En daarna ga je werken aan je come-back. Deze overtuiging is de belangrijkste eerste stap om je plan te laten slagen.

Door positief, vrolijk en actief te zijn, met veel sociale contacten, laat je zien dat er meer kapers op de kust zijn. Daardoor kom zelfverzekerd en aantrekkelijk over.

Laat je ex denken dat je het helemaal voor elkaar hebt, en dat je heel goed zonder hem/haar kunt, maar houd de deur heimelijk op een kiertje.

Tien tegen een dat hij nieuwsgierig wordt, of zelfs jaloers. En dan vraagt hij zich af: hoe kan ik mijn ex terug krijgen?

Daarbij moet je wel in je achterhoofd houden, dat je niet al te makkelijk te heroveren bent. Laat je ex maar moeite doen, dan is het des te aantrekkelijker je terug te winnen!

Opnieuw beginnen na een Rebound relatie

Raak vooral niet in paniek als je ex al weer snel een nieuwe vlam heeft. Waarschijnlijk is dat een zogenaamde ‘rebound relatie’, om maar vooral het knagende gemis te vergeten.

Zulke relaties zijn meestal niet blijvend, want diep in zijn (of haar) hart wil hij jou. En doordat jij nu uitermate aantrekkelijk bent door al je relaties en contacten, zal hij extra zijn best gaan doen. Succes verzekerd!

Lees alles over deze methode, die al heel veel mensen heeft geholpen. Ga nu meteen aan de slag om je ex weer terug te krijgen.

Niet door hem te overtuigen met argumenten, maar door een uiterst slimme tactiek. En dan gaat je plan absoluut slagen.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex