hoe je ex terugwinnen

Na een gebroken relatie is het heel lastig om jou ex terug te winnen. Dat komt omdat je het vertrouwen hebt geschaad van je ex en het vertrouwen terugwinnen is het moeilijkste wat je te wachten staat.

Geen nood want met behulp van simpele tips zul je jouw ex terug winnen. Let wel op dat het even tijd kan kosten om je ex weer terug te zien. Je weet immers niet of je ex de breuk al verwerkt heeft. Gun je ex alle tijd om de wonden te helen en je zult zien dat je binnen de kortste keren weer welkom bent bij je ex.

Hoe je ex terugwinnen als de relatie pas gedaan is?

Helaas maar als de relatie pas gedaan is, doe je beter geen moeite om je ex terug te krijgen. Je laat je ex even rusten en jij moet enkel even vieren dat je terug vrijgezel bent. Waarom? Omdat je beter lacht en plezier maakt, dan alleen in een kamer te blijven waarin je de hele tijd gaat treuren. Je moet je ex en jezelf de tijd geven om erboven op te komen.

Je zult zien, als je dit doet, zal je ex wel een stapje zetten om terug bij je te komen. Gun je jouw ex geen tijd en wil je kost wat kost direct alles bijleggen, dan loop je de kans dat je binnen de 2 weken terug uit elkaar bent.

Hoe je ex terugwinnen na een oase van rust en ontspanning?

Nu volgt een cruciaal hoofdstuk dat kan bepalen als jullie terug bij elkaar gaan of niet. Na een periode van rust moet je heel voorzichtig terug contact opnemen met je ex. Je kan hiervoor kiezen om even iets te laten horen via social media of simpelweg een korte sms. Wees je ervan beducht dat je alles zo kort mogelijk moet houden.

Ga je ex niet bestoken met ellenlange sms’jes want dat werkt alleen maar in je nadeel. Je ex zou je kunnen gaan zien als een zielige persoon en welke normale mens wil nu samenleven met een zielenpoot? Als je ex hierop positief reageert, zet dan de volgende stap en dat is een afspraak maken om ergens samen te gaan lunchen. Reageert je ex nog niet positief dan moet je even wachten en de kat nog uit de boom kijken. Als je ex het goed met je meent, komt ze wel terug.

Hoe je ex terugwinnen na een nieuwe date?

Als jullie beslissen om terug af te spreken om alle plooien glas te strijken dan moet het een avond worden die nog beter is dan de vorige date. Als dit grandioos mislukt, mag je dag met je handje zeggen want dan is de kans op een verzoening voorgoed voorbij.

Laat je vandaag van je beste kant zien en ook dat je een romantische kant bezit. Breng iets mee om je ex een plezier te doen. Je moet niets gaan kopen wat heel duur is, maar wel iets kleins, het is tenslotte het gebaar wat telt. Hoe kan je je ex terugwinnen met het geven van iets wat een “kleine” waarde is?

Zo laat je aan je ex zien dat je ex de enige is die iets betekent voor jou en dat is speciaal. Nog een cruciale tip: vanavond wordt er uitgepraat en waarschijnlijk gaat dit gepaard met de nodige tranen. Luister naar je ex en houd je emoties de baas.

Het is heel belangrijk dat je niet opvliegend wordt en laat het schelden achterwege. Ben je niet akkoord, praat het uit zonder geschreeuw.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex