Niets liever als je ex terug krijgen? Is het mogelijk om na een relatiebreuk je ex terug te krijgen? Vooropgesteld dat er geen onvergeeflijke dingen zijn gebeurd die tot beëindiging van je relatie hebben geleid, is dat heel goed mogelijk.

Net na de relatiebreuk zijn jullie allebei emotioneel. Woede en verdriet wisselen elkaar af en je leven is behoorlijk ontregelt. De eerste weken onderneem je daarom helemaal niets. Doe je dit wel zal je poging om je ex voor je terug te winnen op niets uitlopen. In die tussentijd zorg je goed voor jezelf en zoekt geen contact op welke manier dan ook met je ex.

Zonder krampachtig bezig te zijn zorg je ervoor dat je die moeilijke eerste weken lekker bezig blijft. Ga niet compleet ten onder in je werk of een buitensporig uitgaansleven. Je hoeft je verdriet niet te verdringen, een flinke huilbui mag maar probeer niet ten onder te gaan aan je liefdesverdriet.

Door te praten met een goede vriend of vriendin leer je je emoties een plaatsje te geven en kan je realiseerbare plannen gaan maken om je ex weer interesse in jou te laten krijgen.

Stappenplan om je ex terug te krijgen

Er zijn meerdere wegen naar Rome die je wijzen hoe je je ex voor je terug kan winnen. Of dat nu de Ex terug methode is of de Hoe je ex terugkrijgen manier, de basis bestaat uit een simpel stappenplan.

Stap 1: Geef elkaar de ruimte. Begin tijdens de eerste voorzichtige ontmoetingen niet over jullie stukgelopen relatie en maak zeker geen verwijten. Maak dat je ex zich weer op zijn gemak gaat voelen bij je.

Stap 2: Werk aan jezelf. Zorg dat je er goed verzorgd uitziet, eet gezond, dan maak je ook een zelfverzekerde indruk.

Stap 3: Leef je eigen leven. Komt het een keer voor dat je ex jou belt voor een afspraak, zeg dat je geen tijd hebt en of het een andere keer kan. Voorkom dat je ex in de gaten krijgt dat je niets liever wil als hem/haar direct weer terug in je leven.

Stap 4: Is jullie relatie wat gecompliceerder dan heb je wat meer psychologische trucjes nodig. Om de fijne kneepjes te leren van hoe je je ex terug krijgen kan bestel je het e-Book waarin alle situatiegebonden trucjes staan die je nodig hebt om jou weer opnieuw onweerstaanbaar voor je ex te maken.

Stap 5: Heel belangrijk is dat je na een hereniging de situatie onder controle houdt. Zeur niet over het verleden en val niet over bepaalde vervelende eigenschappen. Accepteer je geliefde zoals hij/zij is en zorg ervoor dat je partner dat ook bij jou doet. Net als een plant die welvaart bij een regenbui en soms een zonnetje, zo is het ook met een relatie. Het mag best wel eens donderen en bliksemen, als later de lucht maar weer opklaart.

Maak er geen obsessie van!

Iedere liefdessituatie is anders. Misschien is je ex niet zoals jij, met de beste bedoelingen de relatie met jou aangegaan en zat de liefde niet zo diep. Dan zul je de spijtige conclusie moeten trekken dat deze relatie niet gaat werken. Misschien is dat op zo’n moment wel beter ook. Iemand die niet echt om jou geeft, is het niet waard om zoveel hartenpijn en liefde voor te voelen. Wees dan zelf de verstandigste en begin niet aan een relatie die je meer ongeluk dan geluk zal bezorgen. Probeer alleen een ex terug te krijgen die het waard is om van de te houden en voor te vechten.

About the author 

Marjolein Martinaud

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Heleen had in een paar weken haar ex weer terug dankzij mijn 34 dagen Coachboek en Videocursus! Doe zoals Heleen!

Ontvang Mijn GRATIS E-Book

Ik coach jou 34 dagen lang met het terugwinnen van je ex